Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake - iefimerida.gr

Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στο www.carzine.gr αλλά πλέον είναι επίσημο: η CLA θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του νέου χρόνου και ως στέισον.

H CLA Shooting Brake όπως λέγεται δίνει έμφαση περισσότερο στο στυλ παρά στη μεγιστοποίηση των χώρων, παρόλο που με πορτμπαγκάζ από 495 έως 1.354 λίτρα κάθε άλλο παρά υστερεί στο συγκεκριμένο τομέα. Μάλιστα η διαφορετική διαμόρφωση της οροφής έχει βελτιώσει και το εσωτερικό ύψος στο πίσω κάθισμα.

Οι εξωτερικές διαστάσεις σε σχέση με την τετράθυρη δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον εσωτερικό διάκοσμο. Από κει και πέρα η γκάμα περιλαμβάνει την CLA 180 με τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.600 κυβικών και των 156 ίππων, τη CLA 200 των 2.000 κυβικών και των 211 ίππων και από πλευράς diesel τη CLA 200 CDI με τον καινούργιο 1.600 με τους 122 ίππους και την 220 CDI με 2.143 κυβικά και 177 άλογα.

Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η CLA 45 AMG Shooting Brake, με 360 άλογα από 2.000 κυβικά, οπτικές διαφοροποιήσεις, σπορ ανάρτηση, αναβαθμισμένα φρένα, ιδιαίτερο εσωτερικό και βέβαια εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 σε 4,7 δεύτερα). Παράλληλα, ως είθισται από τη Mercedes τον τελευταίο καιρό, θα υπάρχει για την εκκίνηση ένα ειδικό μοντέλο, το οποίο ονομάζεται Orange Art, και έχει πορτοκαλί λεπτομέρειες εντός και εκτός.

Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 0


Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 1
Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 2
Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 3
Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 4
Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 5
Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 6
Η Mercedes CLA αποκτά και έκδοση στέισον που λέγεται Shooting Brake | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ