Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς, οι Κριοί, μπορείτε σήμερα να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα κατά τον καλύτερο τρόπο! Μόνο για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 13-15 Απριλίου) δεν θα λείψει η ένταση με πρόσωπα κύρους.Προφυλαχτείτε ακόμη από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 του Απριλίου θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και απρόσμενες συμφωνίες μέσα στις επόμενες μέρες. Όμως, για ένα οικονομικό σας θέμα θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας. Κάποιοι φίλοι ίσως έχουν ανάγκη την βοήθειά σας. Προσπαθήστε, εκτός της σημερινής ημέρας, να προωθήσετε θέματα της συναισθηματικής σας ζωής, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Απριλίου.


Ταύρος
Για σας τους Ταύρους των τελευταίων ημερών (αν έχετε γεννηθεί στις 16-18 Μαΐου δηλαδή) υπάρχει ένταση στις συνομιλίες σας, ενώ οι συμφωνίες, οι συζητήσεις και οι επαφές δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, εκτός και αν τις έχετε δουλέψει πάρα πολύ. Ωστόσο, για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Μαΐου ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές και για σημαντικές νομικές υποθέσεις.

Δίδυμοι
Μια δύσκολη μέρα, με πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά είναι η σημερινή για σας τους Διδύμους, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας.Γενικότερα, όμως, οι σχέσεις σας με τους άλλους, η συναισθηματική σας ζωή, παίρνει έναν νέο δρόμο.Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Ιουνίου ο Ουρανός κρύβει εκπλήξεις, ενώ για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Ιουνίου ο Δίας ανοίγει νέους δρόμους, μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου.Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, να δείτε φίλους, να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-16 Ιουλίου ίσως αντιμετωπίσετε εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στον χώρο της δουλειάς σας ενδεχομένως να προκύψουν σημαντικά πράγματα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-20 Ιουλίου υπάρχει μια σταθεροποιητική τάση των καταστάσεων. Με τα παιδιά σας, με νεαρά πρόσωπα ή με κάποια άλλα πρόσωπα, που έχετε να δείτε καιρό, ενδεχομένως να έχετε μια αποδοτική, σημαντική συνάντηση.Προσπαθήστε να προωθήσετε τα οικονομικά σας θέματα.

Λέων
Εσείς. οι Λέοντες, αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέξετε και να μην αναμίξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σας θέματα.Κάποια οικογενειακά ζητήματα προκύπτουν τώρα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-22 Αυγούστου. Όμως, τις μέρες αυτές εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Αυγούστου θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ταξιδέψετε και να δείτε σημαντικούς φίλους. Ο Δίας, μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στον Δεκαπενταύγουστο. Μετά τις 8 Δεκεμβρίου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, φέρνοντας καθυστερήσεις στα ζητήματά σας, τα οποία θα επανεμφανιστούν από τον Απρίλιο και μετά.

Παρθένος
Παρθένοι μου, σήμερα ίσως αντιμετωπίσετε είτε μια σοβαρή είτε μια δύσκολη υπόθεση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.Κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.Ενδεχομένως να πάρετε ή ακόμη και να δώσετε κάποια χρήματα, ιδίως εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.Αυτόν τον καιρό ασχολείστε πολύ με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ αυτή την περίοδο γενικότερα θα έχετε πολλές δουλειές να κάνετε.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς η εβδομάδα αυτή ενδέχεται να κρύβει εκπλήξεις! Ένα οικονομικό σας θέμα ίσως είναι αρκετά σημαντικό. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε, με τον Άρη να δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας λόγω οικογενειακών θεμάτων.Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Οκτωβρίου ο Δίας φέρνει κοντά σας φίλους, δίνοντας σας την ευκαιρία, μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, να επωφεληθείτε από την κοινωνική σας ζωή και από τους φίλους σας. Μετά τις 8 ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τον Απρίλιο.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας είναι αυτά που ευνοούνται αυτόν τον καιρό για εσάς τους Σκορπιούς, ενώ ατελείωτες μετακινήσεις, ατέλειωτες συζητήσεις είναι προ των πυλών, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως, σήμερα μια συζήτηση που έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 19 Νοεμβρίου ενδεχομένως να έχει γενικότερα κάποιες δυσκολίες, ή να πρέπει να πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση. Γενικά θα κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης
Οι Τοξότες που έχετε τα γενέθλιά σας αυτές τις μέρες θα πρέπει να προσέχετε την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος σας δημιουργεί λαθεμένες εκτιμήσεις.Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Δεκεμβρίου.Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στην συναισθηματική σας ζωή και να προωθήσετε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Με την Σελήνη και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο είστε πολύ δυναμικοί εσείς, οι Αιγόκεροι, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται.Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν.Οι συζητήσεις για ένα οικονομικό σας θέμα θα πρέπει να μπουν σε σοβαρή βάση.

Υδροχόος
Μια δύσκολη μέρα είναι η σημερινή, ειδικά για σας τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 15-17 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα.Σε επαγγελματικό επίπεδο μια συζήτηση θα μπορούσε να πάρει μια νέα τροπή.Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται αυτό το διάστημα.Θα δείτε φίλους οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας.Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε κάποιες συναντήσεις σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο.Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Ιχθείς
Η επαγγελματική σας ζωή επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς τους Ιχθύς αυτή την περίοδο. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 Μαρτίου υπάρχει κίνδυνος λαθεμένων επιλογών. Προσέχετε. Κάποιες απρόσμενες εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις υπάρχουν στην κοινωνική σας ζωή.Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών είστε σε μια πολύ καλή φάση, με τους φίλους, αλλά και τους ανθρώπους με κύρος να σας βοηθούν. Αν είστε σπουδαστές, αν ασχολείστε με το εξωτερικό, θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ ευχάριστη πορεία αυτή την περίοδο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ