Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα ενώ οι καταλήψεις έφτασαν στις 270! - iefimerida.gr

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα ενώ οι καταλήψεις έφτασαν στις 270!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια, εντείνουν οι φοιτητές τις κινητοποιήσεις τους κατά του νόμου-πλαίσιο για τη μεταρρύθμιση των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, ενώ οι καταλήψεις τμημάτων ανέρχονται πλέον στις 272 σε όλη τη χώρα.

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και απειλές της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, για εφαρμογή του νόμου, το κύμα των καταλήψεων στα Πανεπιστήμια όχι μόνο δεν μειώνεται, αλλά αντιθέτως δείχνει να λαμβάνει ρυθμούς χιονοστιβάδας μέρα με τη μέρα.

Οι γραμματείες των τμημάτων παραμένουν κλειστές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εγγραφούν οι πρωτοετείς.

Μάλιστα, σε σημερινή του ανακοίνωση, το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει ότι οι εγγραφές των πρωτοετών στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί στο διάστημα 12 έως και 30 Σεπτεμβρίου διαφορετικά οι φοιτητές και φοιτήτριες χάνουν το δικαίωμα εγγραφής!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ