Σοκ στις καθυστερήσεις για την Ρόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στις καθυστερήσεις για την Ρόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρόμα μέχρι το 93' κέρδιζε μέσα στην Ρωσία την ΤΣΚΚΑ Μόσχας με 1-0 χάρη στο γκολ του Τότι από 43', ωστόσο στο φινάλε ήρθε το γκολ του Mπερεζούσκι να σοκάρει τους Ιταλούς.

Έτσι, οι Ιταλοί έχουν πλέον πέντε βαθμούς με την Σίτι να θελει νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου σε λίγη ώρα για να την ξεπεράσει στην βαθμολογία. Ο «Καπιτάνο» βρήκε δίχτυα σε ηλικία 38 ετών και 59 ημερών, έχοντας το ρεκόρ του γηραιότερου σκόρερ. Χολέμπας και Μανωλάς αγωνίστηκαν σε όλο το ματς, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πλέον έπιασε την Ρόμα στους πέντε βαθμούς και η βαθμολογία παίρνει... φωτιά.

Στο άλλο ματς του απογεύματος για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Πόρτο πέρασε με το άνετο 0-3 (56’ Ερέρα, 65’ Μαρτίνες, 89’ Τέγιο) από την έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία έχασε σημαντικό έδαφος για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με τα τρία γκολ που δέχθηκε από τους Πορτογάλους, η ΜΠΑΤΕ έφτασε συνολικά τα 22 και ισοφάρισε τη χειρότερη αμυντική επίδοση ομάδας στους ομίλους, ενώ γνώρισε πλέον τον αποκλεισμό με την Πόρτο να έχει την πρωτιά του ομίλου στα χέρια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ρομά Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ