Οργή βουλευτών κατά της Τρόικα: Δεν περνάνε οι εμμονές της για περικοπή κύριων συντάξεων - iefimerida.gr

Οργή βουλευτών κατά της Τρόικα: Δεν περνάνε οι εμμονές της για περικοπή κύριων συντάξεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή των κυβερνητικών βουλευτών προκαλούν οι φήμες που φτάνουν από το Παρίσι και αφορούν στην εμμονή της τρόικας για μείωση ακόμα και σε κύριες συντάξεις.

Πριν από λίγο κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης στη Βουλή η αντίδραση, τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ ήταν έντονη.

«Ανησυχούμε για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Η τρόικα θέτει απερίγραπτα πράγματα ορισμένες φορές. Κανένα τέτοιο πακέτο, είτε ασφαλιστικό, είτε μείωση συντάξεων δεν πρόκειται να περάσει από την Βουλή» είπε ο Κώστας Κοντογεώργος της Νέας Δημοκρατίας.

Με αναλόγως έντονο ύφος αντέδρασε και ο Γιάννης Κουτσούκος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «δεν θα συμφωνήσουμε να υπάρξουν μειώσεις μισθών και συντάξεων. Τα έχουμε πει αυτά και θα δείξει το επόμενο διάστημα τι εννοούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ