Αφελάι: «Να αγωνιστούμε με το ίδιο στυλ και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Αφελάι: «Να αγωνιστούμε με το ίδιο στυλ και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι επέστρεψε στην Ισπανία ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης και έδειξε πανέτοιμος για τον αγώνα-πρόκληση με τους Μαδριλένους.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ιμπραϊμ Αφελάι στη συνέντευξη Τύπου:

-για το παιχνίδι:
Το πιο σημαντικό για εμάς θα είναι να παίξουμε όπως στα προηγούμενα ματς. Να αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα και στιλ. Θα είναι η καλύτερη λύση και επιλογή για εμάς.

-εάν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος:
Δεν το πιστεύω ότι θα επηρεαστούμε από αυτό. Εμείς έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Έναν τεχνικό που μας ετοιμάζει πολύ καλά. Δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

-για την αγωνιστική εικόνα της Ατλέτικο όταν παίζει στο «Βιθέντε Καλντερόν»
Η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον εδώ είναι εντυπωσιακό και πιεστικό. Όμως εμείς αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο ή όπως κάναμε κόντρα στην Γιουβέντους νομίζω ότι θα έχουμε τύχη.

-για την προετοιμασία του αγώνα:
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για εμάς η προετοιμασία είναι περίπου η ίδια. Συνήθως προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με την ίδια τακτική εντός και εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ