Και άλλος ηδονοβλεψίας στην Κρήτη: Κατέγραφε με κάμερες γυναικείες τουαλέτες - iefimerida.gr

Και άλλος ηδονοβλεψίας στην Κρήτη: Κατέγραφε με κάμερες γυναικείες τουαλέτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο κρούσμα ηδονοβλεψία που είχε τοποθετήσει κάμερες και μικρόφωνα σε γυναικείες τουαλέτες καταγράφηκε στο Ρέθυμνο.

Ο 36χρονος λογοθεραπευτής στην Κρήτη, συνελήφθη μετά από καταγγελία καθώς από τα τέλη Ιουνίου του 2014 ως και τις 9 Οκτωβρίου, είχε καταγράψει τις δυο υπαλλήλους του και τέσσερις ασθενείς εκ των οποίων οι 3 ανήλικες, με συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου

Σε έρευνες στο σπίτι του και στον χώρο εργασίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός υπολογιστής, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, εσωτερικός σκληρός δίσκος, notebook, δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητό τηλέφωνο, τρεις ψηφιακές συσκευές αποθήκευσης και πέντε ψηφιακοί δίσκοι.
Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος του 36χρονου, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας, θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ