Αναστασίου: «Θέλουμε τη νίκη, δεν ταξιδεύουμε για αγγαρεία» - iefimerida.gr

Αναστασίου: «Θέλουμε τη νίκη, δεν ταξιδεύουμε για αγγαρεία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορος κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντιναμό στην Μόσχα χωρίς να έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού μετά την τελευταία ήττα από την Αϊντχόφεν έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τεχνικός της ομάδας πάντως ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν ταξιδεύουν για αγγαρεία.

«Για εμάς είναι δεδομένο και το έχουμε σαν αρχή, να έχουμε καλή παρουσία και ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Είναι και για τις δυο ομάδες ένα παιχνίδι, που μπορεί να φαίνεται αδιάφορο, όμως είναι ένα ευρωπαϊκό ματς και δε μπορεί να είναι αδιάφορο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και από εκεί και πέρα να παίξουμε ένα καλό ματς. Όσο παίζουμε παιχνίδια είναι καλό για εμάς. Είμαστε μια ομάδα, που τα χρειαζόμαστε, γιατί θέλουμε να έχουμε ρυθμό. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε μείνει αρκετά εκτός ρυθμού θα έλεγα. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε και για εμένα είναι σημαντικό, ότι παίζουμε και απέναντι σε μια πολύ σημαντική ομάδα. Οπότε θα δούμε και πού βρισκόμαστε. Για εμάς δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια και κάθε παιχνίδι είναι σοβαρό. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε εξίσου σοβαρά. Θα είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και δεν είμαστε η ομάδα που θα αδιαφορήσουμε για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι» επεσήμανε ο Αναστασίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ