Ρομπέρτο: «Μπορούσα να παίξω στην Ατλέτικο Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Ρομπέρτο: «Μπορούσα να παίξω στην Ατλέτικο Μαδρίτης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο είναι το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της «Marca» (παρέα με Μίτσελ, Μποτία και Τσόρι) εξέφρασε την πεποίθηση πως θα μπορούσε κάλλιστα βάσει δυνατοτήτων να αγωνίζεται ακόμη στην Ατλέτικο, ωστόσο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα.

«Ήρθα στον Ολυμπιακό αρχικά με στόχο να αποδείξω στην Ατλέτικο ότι μπορώ να γίνω σημαντικός παίκτης για αυτή. Όταν συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό για την αγορά των δικαιωμάτων μου, ήξερα πως δεν μπορώ να πραγματοποιήσω το στόχο που είχα, αν κι ένιωθα έτοιμος να παίξω στην Ατλέτικο. Όμως είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και πηγαίνω καλά γιατί μου φέρονται καλά στην Αθήνα. Ήθελα σε όλη μου τη ζωή ήθελα να παίξω στην ομάδα που ανδρώθηκα, αλλά η ζωή επέλεξε ένα άλλο δρόμο για μένα», τόνισε.

Όσο για το αν η απόδοσή του στον αγώνα του «Καραϊσκάκη» ήταν μια… απάντηση, δήλωσε: «Όχι, δεν ήταν κάποια ρεβάνς απέναντι στην Ατλέτικο. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και προσπάθησα για το καλύτερο για την ομάδα μου, για να χαροποιήσω τον κόσμο μας».

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζει στο χειροκρότημα του κοινού στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Τετάρτη. «Έχω ξαναπαίξει απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά γιατί πρόκειται για αγώνα του Champions League. Ελπίζω ο κόσμος να θυμηθεί ότι ήμουν αρκετά χρόνια εδώ και να με υποδεχτεί όμορφα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ομάδα του. Αρχικά για τον… πολυεθνικό της χαρακτήρα λέγοντας πως «… στην ομάδα έχουμε παίκτες από 16 διαφορετικές χώρες. Προσπαθούμε να βρούμε μια κοινή γλώσσα για να μην υπάρχει… χάος» κι εν συνεχεία για το ματς της Τετάρτης. «Είμαστε η ομάδα που αντιμετώπισε καλύτερα από κάθε άλλη την Ατλέτικο φέτος. Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ήταν έκπληξη, αλλά το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικός και στην Ατλέτικο σίγουρα θυμούνται τι προηγήθηκε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ