Η αφροαμερικανή υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας σχολιάζει καυστικά την απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης - iefimerida.gr

Η αφροαμερικανή υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας σχολιάζει καυστικά την απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κ. Κριστιάν Τομπιρά, υπουργός Δικαοσύνης της Γαλλίας, δημοσίευσε αναρτήσεις στον τοίχο της στο Twitter σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην Αμερική.

Στα σχόλια της αναφέρεται στους τρεις αφροαμερικανούς εφήβους ,θύματα της αστυνομικής βίας και χρησιμοποιεί στίχους από το γνωστό τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ, I shot the sheriff. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί τους στίχους «Kill them before they grow», σκοτώστε τους πρίν μεγαλώσουν.

Η αφροαμερικανή υπουργός Δικαιοσύνης της Γαλλίας σχολιάζει καυστικά την απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης | iefimerida.gr 0

Σε μια άλλη δημοσίευση ασκεί κριτική στο ρατσισμό που επικρατεί στην Αμερική και χρησιμοποίει τα εξής λόγια: « Φυλετικές διακρίσεις, κοινωνικός και χωροταξικός διαχωρισμός, υποβιβασμός της κουλτούρας... όπλα...φόβος: θανατηφόρο κοκτέιλ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φέργκιουσον Γαλλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ