ΣΥΡΙΖΑ: Ατακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στις απαιτήσεις των δανειστών - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ατακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στις απαιτήσεις των δανειστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για άτακτη υποχώρηση στις απαιτήσεις των δανειστών κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα στο Παρίσι.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι η «έξοδος από το Μνημόνιο» μετατρέπεται σε νέο Μνημόνιο και η κυβέρνηση οδηγείται σε άτακτη υποχώρηση.

Αναλυτικά το σχόλιο της Κουμουνδούρου:

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες, η περίφημη Σαμαρική "έξοδος από το Μνημόνιο" μετατρέπεται σε νέα μνημονιακή συμφωνία και μέτρα. Πρόκειται για μια άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης μεν, απόλυτα αναμενόμενη δε, στο βαθμό που πέφτει στο μνημονιακό λάκκο που η ίδια επικοινωνιακά έσκαβε. Είναι όμως γελασμένοι στην κυβέρνηση αν θεωρούν ότι μπορούν να παραμείνουν στην εξουσία και να δεσμεύσουν τον ελληνικό λαό με την οποιαδήποτε συμφωνία που θα καταλήξουν με τους δανειστές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ