Συλλήψεις 95 Ολλανδών χούλιγκαν στο Παρίσι -Ραντεβού «θανάτου» είχαν δώσει με τους Γάλλους - iefimerida.gr

Συλλήψεις 95 Ολλανδών χούλιγκαν στο Παρίσι -Ραντεβού «θανάτου» είχαν δώσει με τους Γάλλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού «θανάτου» είχαν δώσει Γάλλοι και Ολλανδοί χούλιγκαν στο Παρίσι, ανήμερα της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν-Αγιαξ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γαλλική Αστυνομία προχώρησε σε 95 συλλήψεις, αφήνοντας ελεύθερους σήμερα 41 από τους συλληφθέντες.

Περίπου 2.000 Ολλανδοί ταξίδεψαν στο Παρίσι για να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτών του Άγιαξ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι διαθέσεις ορισμένων εξ αυτών δεν ήταν ειρηνικές. Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε η γαλλική Αστυνομία, οι Ολλανδοί χούλιγκαν είχαν δώσει ραντεβού «θανάτου» με τους «Boulogne Boys», τους οργανωμένους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και μία από τις πιο σκληρές φίρμες οπαδών σε όλη την Ευρώπη.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 95 Ολλανδών χθες βράδυ, αφήνοντας ελεύθερους σήμερα το πρωί 41 από αυτούς. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Τύπος της Γαλλίας, περίπου 300 Ολλανδοί αποτελούσαν τον πυρήνα των χούλιγκαν που είχαν κλείσει το ραντεβού «θανάτου» με τους Γάλλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ