Τζάκρη: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο -Ολοι είναι καλύτεροι από τον Βενιζέλο - iefimerida.gr

Τζάκρη: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο -Ολοι είναι καλύτεροι από τον Βενιζέλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη συνάντηση-συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη επιτέθηκε ευθέως στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει ένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο που άγεται και φέρεται από τις διαθέσεις του αρχηγού του. Θεωρώ πως όλοι είναι καλύτεροι απ’ τον Βενιζέλο στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οτιδήποτε έχει σχέση με την απομάκρυνση Βενιζέλου απ’ την ηγεσία του κόμματος είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Αναφερόμενη στη σχέση της με το ΠΑΣΟΚ, είπε πως «δεν είναι εύκολη επιλογή να φεύγει κάποιος απ’ το μαντρί και την ασφάλεια ενός μεγάλου κόμματος, όπως το ΠΑΣΟΚ», ενώ για τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η κουβέντα με τον Τσίπρα «στηρίχθηκε στο δίπτυχο "εκλογές τώρα - άμεση αλλαγή πολιτικής"».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ