«Σαφάρι» γονιών στα βιβλιοπωλεία για να βρουν σχολικά βιβλία - iefimerida.gr

«Σαφάρι» γονιών στα βιβλιοπωλεία για να βρουν σχολικά βιβλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφοδο στα βιβλιοπωλεία κάνουν όσοι γονείς έχουν την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να βρουν και να αγοράσουν τα ελάχιστα σχολικά βιβλία που έχουν απομείνει στα ράφια, λόγω της τραγικής καθυστέρησης στην εκτύπωση και διάθεση στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν χτες από τον Οργανισμό Εκδοσης Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ), το σύνολο των σχολικών βιβλίων δεν πρόκειται να έχει σταλεί στα σχολεία πριν από το Νοέμβριο. Αυτή τη στιγμή έχει εκδοθεί μόλις το 30% των βιβλίων.

Το αποτέλεσμα είναι ότι για πρώτη φορά τα μαθήματα θα ξεκινήσουν χωρίς βιβλία, και οι πανικόβλητοι γονείς «σαρώνουν» τα βιβλιοπωλεία για να βρουν έστω κάποια από τα ελάχιστα αντίτυπα που έχουν απομείνει μια και οι βιβλιοπώλες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη έλλειψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ