Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά -Τι υποστήριξε στην απολογία του - iefimerida.gr

Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά -Τι υποστήριξε στην απολογία του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Κακουργοδικείο Αιγίου τον 33χρονο δολοφόνο της επιχειρηματία από την Πάτρα Ναταλίας Βουτσινά.

Η δολοφονία είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο, στις 29 Νοεμβρίου 2013, μέσα στο σπίτι της Βουτσινά, στην περιοχή του Καστελόκαμπου της Πάτρας.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 33χρονο, ούτε αποδέχθηκε ότι τη στιγμή της δολοφονίας τελούσε υπό το καθεστώς σχιζοφρένειας, όπως είχε υποστηρίξει ο δικηγόρος του. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη, ενώ ένας εκ των δικαστών τάχθηκε υπέρ του να αναγνωριστεί στον δολοφόνο το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού.

Ο δράστης στην απολογία του υποστήριξε ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι η Ναταλία Βουτσινά άρχισε να τον χτυπά. Τότε, όπως είπε εκείνος, εκνευρίστηκε και τη σκότωσε. Ωστόσο, στις πιο πολλές ερωτήσεις απαντούσε «δεν θυμάμαι».

Ποια ήταν η Ναταλία Βουτσινά

Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών. Η Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.

Ο 33χρονος δολοφόνος κατέσφαξε την άτυχη Ναταλία Βουτσινά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, την ώρα που κοιμόταν.

Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά -Τι υποστήριξε στην απολογία του | iefimerida.gr 0
Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά -Τι υποστήριξε στην απολογία του | iefimerida.gr 1
Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά -Τι υποστήριξε στην απολογία του | iefimerida.gr 2
Ισόβια στον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά -Τι υποστήριξε στην απολογία του | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ