Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 21χρονου οπαδού - iefimerida.gr

Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 21χρονου οπαδού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινούν σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων στη φονική συμπλοκή οπαδών στο Ηράκλειο της Κρήτης που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 21χρουνου Γιάννη Ρουσάκη. Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγούνται κατά ομάδες στα δικαστήρια και όχι όλοι μαζί.Η διαδικασία ξεκινά με τους τρεις ανήλικους, ενώ παρόντες στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου είναι και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι κατηγορούμενοι θα οδηγούνται κατά ομάδες στα δικαστήρια και δεν θα οδηγηθούν όλοι μαζί.

Την ίδια ώρα από τις αρχές υποστηρίζουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 22χρονο, ο οποίος αναζητείται και φέρεται πως συμμετείχε στη δολοφονία του νεαρού. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για δύο ακόμα κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", ο νεαρός εξακολουθεί να κρύβεται παρά τις προτροπές των συγγενών του να παραδοθεί αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί για να απολογηθεί, μαζί με τον 24χρονο στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ