Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου με το νέο μήνυμα για τον χαμό της κόρης της - iefimerida.gr

Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου με το νέο μήνυμα για τον χαμό της κόρης της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα νέο συγκινητικό μήνυμα, μέσω Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου μιλάει για τον θάνατο της κόρης της, Αλεξίας, και εκφράζει ένα «ευχαριστώ» σε όσους την στήριξαν.

Η Βέφα Αλεξιάδου ανέφερε, ακόμη, ότι το τελευταίο Χριστουγεννιάτικο τεύχος «Realfood» θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της, ενώ, είναι επιμελημένο από την ίδια την αδικοχαμένη Αλεξία.

Αναλυτικά το μήνυμα:
«Φίλες και φίλοι μου σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες, που κρατάτε στις καρδιές σας ζωντανή τη μνήμη της αγαπημένης μου κορούλας Αλεξίας, και σκιαγραφείτε με τις αναμνήσεις σας κομμάτια από το υπέροχο έργο της. Επί 10 ολόκληρα χρόνια, με το μοναδικό για την Ελλάδα σε ποιότητα και περιεχόμενο περιοδικό της, έδωσε μαθήματα ζωής της οικογένειας. Δίδαξε την τέχνη του να είσαι μητέρα, οικοδέσποινα και επαγγελματίας συνάμα! Έδωσε μαθήματα σωστής και υγιεινής διατροφής, και σωστής συμπεριφοράς μεταξύ των μελών της οικογένειας. Με ειδικές σελίδες έδειξε τον τρόπο του διδάσκειν την τέχνη της κουζίνας στα παιδιά. Με ειδικά αφιερώματα πρόβαλε τις διάφορες περιοχές της Ελλάδας παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη κουζίνα και τα έθιμά τους. Οι γιορτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων έπαιρναν ιδιαίτερο χρώμα και γεύση μέσα από τις σελίδες των ειδικά επιμελημένων τευχών της. Επιμελημένο ως την τελευταία λεπτομέρεια από τα χεράκια της θα κυκλοφορήσει σε λίγο το τελευταίο Χριστουγεννιάτικο τεύχος "REALFOOD" αφιερωμένο στη μνήμη της. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ν' ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. Είμαι υπερήφανη που είμαι μητέρα της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ