Ανησυχία και αγωνία στην ΑΕΚ για τις προσφυγές κατοίκων στο ΣτΕ για την «Αγιά Σοφιά» - iefimerida.gr

Ανησυχία και αγωνία στην ΑΕΚ για τις προσφυγές κατοίκων στο ΣτΕ για την «Αγιά Σοφιά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ και η «Δικέφαλος 1924» βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο, τα πρώτα ανησυχητικά μαντάτα έφτασαν από προσφυγές κατοίκων στο ΣτΕ. Κάτι που δεν είναι και το πλέον ευχάριστο για τους ανθρώπους στην ΑΕΚ, καθώς το παρελθόν με το ΣτΕ φέρνει κακές αναμνήσεις αναφορικά με το γήπεδο.

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» ενημερώθηκαν για τις προσφυγές που έκαναν μεμονωμένα περίπου 20 κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και ζητούν μεταξύ άλλων τον αποχαρακτηρισμό του οικοπέδου, την τροποποίηση των όρων δόμησης, καθώς και τη χρήση του γηπέδου από όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα και όχι μόνο από την ποδοσφαιρική ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν στα χέρια τους το επίσημο έγγραφο του ΣτΕ, οι υπεύθυνοι της Ένωσης εξέτασαν προσεκτικά όλα όσα φέρονται να αιτούνται οι συγκεκριμένοι κάτοικοι της περιοχής και τονίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού το σχέδιο που έχει γίνει είναι απόλυτα προσεγμένο και κατοχυρώνει την «Δικέφαλος 1924».

Για να είναι πάντως απολύτως βέβαιοι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι πρώτα θα περιμένουν να λάβουν το επίσημο έγγραφο, για να έχουν γνώση όλων των στοιχειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αγία Σοφιά ΣτΕ κάτοικοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ