Ο πιστολέρο του Μικρολίμανου είχε ληστέψει και βουλευτή της ΝΔ - iefimerida.gr

Ο πιστολέρο του Μικρολίμανου είχε ληστέψει και βουλευτή της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. Έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 31χρονου πιστολέρο που αιματοκύλισε το Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου, ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τη δράση του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 31χρονος Μπάκο Αρβέρ, την περίοδο που ζούσε στη Μυτιλήνη, είχε συμμετάσχει σε τρεις ληστείες, ενώ, ένα από τα θύματά του ήταν και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Γιαννέλης.

Ο πιστολέρο του Μικρολίμανου είχε ληστέψει και βουλευτή της ΝΔ  | iefimerida.gr 0

Ο κακοποιός, μαζί με μια καλά οργανωμένη ολιγομελή ομάδα, είχε εισβάλει παραμονή πρωτοχρονιάς στο σπίτι του πρώην βουλευτή και τον είχε ληστέψει.

Ωστόσο, η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του και τον συνέλαβε δύο ημέρες αργότερα με κατηγορία για συμμετοχή και σε άλλες δύο ληστείες.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό

Στο μέτωπο των ερευνών, οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν επικεντρωθεί στην Αττική, ενώ, εκτιμούν ότι ο κακοποιός κρύβεται κάπου στο Λεκανοπέδιο και επιδιώκει να φύγει σε κάποια γειτονική χώρα όταν «ηρεμήσει» η ένταση.

Την Τρίτη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και επισήμως η φωτογραφία του, ενώ, οι Αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικές, καθώς, εκτιμούν ότι πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο κακοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ