Ερντογάν μαινόμενος: Οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι ίσες με τους άντρες - iefimerida.gr

Ερντογάν μαινόμενος: Οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι ίσες με τους άντρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας στα πλαίσια μιας συνάντησης κορυφής για τις γυναίκες και την δικαιοσύνη.

Ο Ερντογάν, μπροστά σε γυναικείο κοινό, εξήγησε γιατί οι γυναίκες και οι άντρες δεν μπορούν να είναι ίσοι υποστηρίζοντας ότι η θρησκεία του Ισλάμ έχει καθορίσει την θέση των γυναικών που είναι η μητρότητα.

Ο Τουρκός πρόεδρος επέμενε ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο έναν άντρα και μια γυναίκα γιατί « ο χαρακτήρας τους, οι συνήθειες τους και ο σωματότυπος τους είναι διαφορετικοί». Ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούμε να ζητήσουμε από μια γυναίκα να κάνει τις ίδιες δουλείες με ένα άντρα, όπως γινόταν στα κομμουνιστικά καθεστώτα, «γιατί είναι αντίθετο στην εύθραυστη φύση της».

Πριν τελειώσει την ομιλία του, έριξε τα βέλη του προς τις φεμινίστριες λέγοντας :« Δεν μπορείτε να τους τα εξηγήσετε όλα αυτά γιατί δεν αποδέχονται την ιδέα της μητρότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερντογάν Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ