Μελάς: Δεν με δεσμεύει η απόφαση του συνεδρίου των ΑΝΕΛ -Αν είναι για το καλό του λαού, θα ψηφίσω - iefimerida.gr

Μελάς: Δεν με δεσμεύει η απόφαση του συνεδρίου των ΑΝΕΛ -Αν είναι για το καλό του λαού, θα ψηφίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιμένει στην ελευθερία της ψήφου του για την προεδρική εκλογή.

«Αν θα υπερψηφίσω ή θα καταψηφίσω, θα εξαρτηθεί από τη μελέτη που θα κάνω μέχρι τότε για το τι θα είναι για το καλό του λαού. Δεν δεσμεύομαι από την κομματική γραμμή. Αν είναι να ψηφίσω κάτι καλό για τον λαό, θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή και δεν έχω πρόβλημα να φύγω», τόνισε ο κ. Μελάς.

Ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι κάνει για το καλό του λαού και αν αποφασίσει ότι πρέπει να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα το πράξει. Όσον αφορά την ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μελάς τονίζει ότι δεν έχουν την ίδια πολιτική ταυτότητα και επισημαίνει: «Είναι γεγονός ότι θα υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Γι' αυτό σας λέω, γι' αυτές τις κόκκινες γραμμές που λέει ο Πάνος Καμμένος, να τις κάνουμε πράξη. Να τις υπογράψουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ Μελάς Πρόεδρος Δημοκρατίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ