Το απίστευτο ατύχημα που είχε η σύζυγος του Νίκου Δένδια - iefimerida.gr

Το απίστευτο ατύχημα που είχε η σύζυγος του Νίκου Δένδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πάτρα βρέθηκε το Σάββατο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης προκειμένου να συνομιλήσει με γνωστούς παράγοντες της πόλης.

Η συνάντηση του υπουργού Άμυνας έγινε το μεσημέρι σε ιδιωτικό χώρο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του dytikanea.gr, στη διάρκεια γεύματος υπέστη μικροατύχημα η σύζυγός του.

Ο υπουργός Άμυνας και η σύζυγός του το μεσημέρι του Σαββάτου γευμάτισαν με φίλους τους από την Πάτρα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος συνέβη όμως ένα απρόοπτο. Η Δάφνη Λάλα, σύζυγος του Νίκου Δένδια, υπέστη ένα μικρό ατύχημα ενώ έτρωγε, αφού κάποιο υπόλειμμα από το φαγητό κόλλησε στον λαιμό της!

Στενός φίλος του υπουργού μετέφερε τη σύζυγό του στο 409 πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μετά από προσπάθεια των γιατρών κατέστη εφικτό να της αφαιρεθεί το υπόλειμμα φαγητού. Ο κ. Δένδιας αναχώρησε στη συνέχεια για την Αιτωλοακαρνανία, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Αγρίνιο για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Αργότερα επέστρεψε στην Πάτρα, όπου το βράδυ δείπνησε με τη σύζυγό του και φιλικό ζευγάρι, σε γνωστό εστιατόριο της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Δένδιας Δάφνη Λάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ