«Κλειδώνει» η συμφωνία Μπεργκ-Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

«Κλειδώνει» η συμφωνία Μπεργκ-Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων του Μάρκους Μπεργκ με την πλευρά του Παναθηναϊκού όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να μείνει στην ελληνική ομάδα και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει «πράσινο» τουλάχιστον μέχρι το 2018. Για τον λόγο αυτό και το κλίμα με τους μάνατζερ του παίκτη, οι οποίοι ήρθαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, ήταν εξαιρετικό στην πρώτη συνάντηση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερο ραντεβού σήμερα, πριν την αναχώρησή τους για τη Σουηδία.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει αύξηση αποδοχών κατά 30% στον Μπεργκ, ωστόσο το θέμα που διαπραγματεύονται οι δύο πλευρές αφορά το ποσοστό μεταπώλησης του 10%, το οποίο ανήκει στον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ