Απίστευτη πρόκληση Τούρκων οπαδών μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ιβάνοβιτς [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτη πρόκληση Τούρκων οπαδών μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ιβάνοβιτς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δολοφονία του Μάρκο Ιβάνοβιτς συγκλόνισε τη φίλαθλη γνώμη παγκοσμίως, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις όχι μόνο στη Σερβία αλλά και σε άλλες χώρες. Ωστόσο, οι οπαδοί της Γαλατασαράι όχι μόνο παρουσιάζονται αμετανόητοι αλλά αναρωτιούνται και ποιος έχει σειρά στον θάνατο!

Κάποιοι οπαδοί της τουρκικής ομάδας φωτογραφήθηκαν με καπνογόνα στα χέρια και με ένα πανό, στο οποίο ανέφεραν «Ποιος έχει σειρά; Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (Θύρα 7), της Παρτιζάν (Grobari) ή της ΤΣΣΚΑ».

Οι οπαδοί της Παρτιζάν, παρά το μίσος τους για αυτούς του Ερυθρού Αστέρα, έκαψαν χθες σημαία της Γαλατασαράι στο γήπεδο του Βελιγραδίου, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν από τους πρώτους συλλόγους που έστειλαν συλληπητήριο τηλεγράφημα στη διοίκηση του Αστέρα.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανήρτησε στο Τwitter ένας φίλαθλος της Παρτιζάν χθες βράδυ, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τη συμπεριφορά των Τούρκων οπαδών.

Απίστευτη πρόκληση Τούρκων οπαδών μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ιβάνοβιτς [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ