Κρίσιμο ΔΣ στη Super League -Αποφασίζουν για πρόεδρο - iefimerida.gr

Κρίσιμο ΔΣ στη Super League -Αποφασίζουν για πρόεδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις παραιτήσεις Αγραφιώτη και Σωπήλη η Super League έχει μείνει ακέφαλη και στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της δεν αποκλείεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος, με τον Γιώργο Μποροβήλο να θεωρείται ο επικρατέστερος.

Ο Μποροβήλος, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, φέρεται να έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές με αρκετές ομάδες της Λίγκας, ωστόσο θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Σκόντα Ξάνθη και Νίκη Βόλου δεν πρόκειται να ψηφίσουν. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει φυσικά και στο ποιος θα θέσει υποψηφιότητα για αναπληρωτής πρόεδρος, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εκφράσει τη διάθεση να το κάνει.

Εκτός από την προεδρία, αυτό που καίει όλες τις ομάδες είναι το πώς και φυσικά το πότε θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Η απόφαση της ΕΠΟ για επ' αόριστον αναβολή είναι πολύ πιθανό να μην ισχύσει το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ωστόσο οι ομάδες θα πρέπει να γνωρίζουν με ποια αγωνιστική θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται να «τρέξουμε» με τη 12η αγωνιστική και η 11η να οριστεί ως εξ αναβολής μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτό φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι, αφού έχει ήδη οριστεί η 6η αγωνιστική, που επίσης είχε αναβληθεί, να διεξαχθεί μέσα στις γιορτινές μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πρόεδροι αγωνιστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ