Δεν διστάζει να σκοτώσει ο πιστολέρο του Μικρολίμανου -Τι έδειξε η βαλλιστική έρευνα - iefimerida.gr

Δεν διστάζει να σκοτώσει ο πιστολέρο του Μικρολίμανου -Τι έδειξε η βαλλιστική έρευνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνες προς πάσα κατεύθυνση κάνει η αστυνομία για τον εντοπισμό του «πιστολέρο» του Μικρολίμανου, ο οποίος περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος εγκληματίας, που δεν έχει ενδοιασμό να σκοτώσει.

Ο περίπου 30 ετών σεσημασμένος Αλβανός «γάζωσε» με καλάσνικοφ νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο τα ξημερώματα του Σαββάτου, τραυματίζοντας περισσότερα από δέκα άτομα. Η αστυνομία έχει τη φωτογραφία του στα χέρια της και βίντεο από την επίθεση, ενώ ήδη γνωρίζει και την παρέα με την οποία βρισκόταν στο κατάστημα ο δράστης. Πρόκειται για δύο συμπατριώτες του, που είναι σεσημασμένοι και γίνεται έρευνα και για αυτούς.

Από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησε στο Μικρολίμανο ο δράστης είναι διαφορετικό από εκείνο με το οποίο είχαν γίνει άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, στις οποίες εμπλέκεται. Πρόκειται για επιθέσεις σε χώρους διασκέδασης και στη μία από αυτές είχε χάσει τη ζωή του ένας 44χρονος άνδρας. Ο δράστης είναι σεσημασμένος για ληστείες, ναρκωτικά και κλοπές, ενώ είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2010.

Από τους τραυματίες της επίθεσης, εκτός κινδύνου νοσηλεύονται εννέα άτομα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Αυτό που εξετάζουν ανώτεροι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι αν θα πρέπει να δοθεί η φωτογραφία του δράστη στη δημοσιότητα με εισαγγελική παραγγελία, καθώς όπως αναφέρουν πρόκειται για άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο, που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου έχουν γίνει πέντε έφοδοι σε διαμερίσματα και χώρους στους οποίους συχνάζει ο δράστης, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί τόσο τον ίδιο, όσο και τους δύο επίσης Αλβανούς που ήταν μαζί του στο μαγαζί στο Μικρολίμανο. Οι έρευνες γίνονται στα δυτικά προάστια, το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, όπου συνήθιζε να κυκλοφορεί.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ