Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, κορυφώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αρκετούς καλεσμένους, αλλά και μια παρουσία... έκπληξη.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, έστειλε αυστηρό μήνυμα σε όσους δεν ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και μίλησε για τη δημιουργία μιας μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας.

Παραμένουμε σταθεροί στις αρχές της Ορθοδοξίας» είπε ο κ.Καμμένος και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας του αντιμνημονιακού μετώπου, παραπέμποντας στην αυριανή επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου. «Θα βάλουμε στο πλάι τις διαφορές μας, θα βάλουμε μπροστά αυτά που μας ενώνουν, θα κάνουμε συμμαχία για να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε στα εσωτερικά ζητήματα του κόμματός του, λέγοντας ότι «θα βγούμε δυνατοί από το συνέδριο, και η μάχη που μας περιμένει θα είναι σκληρή» και πρόσθεσε στέλνοντας μήνυμα προς όλους: «Θα μιλήσουν εδώ όλοι. Κι εκείνοι που συμφωνούν κι εκείνοι που διαφωνούν. Αλλά αύριο όποιος βγει από εδώ θα δεσμεύεται από τις αποφάσεις του συνεδρίου. Υπάρχει η αρχή της πλειοψηφίας που θα σεβαστούμε όλοι».

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γραμματέας της ΚΠΕ Δημήτρης Βίτσας ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη συνεννόησης πάνω σε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, και για «τέσσερα χρόνια κοινωνικής καταστροφής» τα οποία όπως είπε «δεν έχουν δημιουργήσει καμία προοπτική εξόδου. Η κοινωνία βουλιάζει και η κυβέρνηση δεν πείθει πια κανέναν».

Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο κ. Βίτσας, είπε ότι όσο η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία «είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει στο ακέραιο τις απαιτήσεις των δανειστών που διαλύουν την κοινωνία εκχωρούν τον εθνικό μας πλούτο και υπονομεύουν την αναπτυξιακή προοπτική» και υποστήριξε ότι «εξυπηρετεί τρίγωνο αμαρτίας, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα την τραπεζοκρατία και τους άρχοντες των μίντια». Ο κ.Βίτσας είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει τους 180 «για να αποφύγει τις εκλογές ας το πάρει απόφαση, όσα κόλπα κι αν επινοήσει».

Αίσθηση προκάλεσε, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο Βρετανός ακροδεξιός Ευρωβουλευτής, απέστειλε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, ενώ πρότεινε να γίνει συνάντηση των Ευρωπαίων Ευρωσκεπτικιστών για να πιέσουν στην κατεύθυνση ενός νέου οράματος της Ευρώπης.

Σε κεντρικό πρόσωπο αναδείχθηκε και ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος απασχόλησε εντόνως την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς, προανήγγειλε ότι θα ψηφισει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αυριανή τοποθέτηση του βουλευτή.

Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πρωταγωνιστής, πάντως, τη βραδιάς ήταν ένας άνδρας ντυμένος τσολιάς ο οποίος παραβρέθηκε στο συνέδριο και είχε όρεξη για αστεία και... «selfies».

Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Συνέδριο ΑΝ.ΕΛ.: Ο Καμμένος, η κομματική γραμμή, το μήνυμα του Φάρατζ και... ένας τσολιάς [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ