Νέο μήνυμα κομματικής πειθαρχίας από τον Καμμένο - iefimerida.gr

Νέο μήνυμα κομματικής πειθαρχίας από τον Καμμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα κομματικής πειθαρχίας έστειλε ο Πάνος Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του κόμματος διεμήνυσε ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν τις πλειοψηφικές αποφάσεις του συνεδρίου. «Θα ακούσουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά όταν φύγουμε από εδώ, πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του συνεδρίου. Η δημοκρατία είναι πολυφωνία, αλλά απαιτεί σεβασμό στην αρχή της πλειοψηφίας», είπε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του.

Στο συνέδριο παρευρίσκεται και ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος διαφοροποιήθηκε από την κομματική γραμμή για την καταψήφιση των υποψήφιων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, και αναμένεται να τοποθετηθεί αργότερα.

Πέρα από τα εσωκομματικά θέματα, ο κ. Καμμένος έδωσε έμφαση στην ανάγκη δημιουργίας ενός «μεγάλου πατριωτικού μετώπου» με κορμό τους ΑΝΕΛ, που «θα αποτελέσει εκείνη την πολιτική δύναμη που θα δώσει τη λύση, όχι μόνο στο κοινοβούλιο, αλλά και στην αυριανή κυβέρνηση».

Προσέθεσε ότι στο Συνέδριο οι σύνεδροι θα συνδιαμορφώσουν το τελικό οπλοστάσιο θέσεων του κόμματος. «Τελείωσε η διαχείριση της τρόικας και η ξένη κατοχή. Οι πατριωτικές δυνάμεις οφείλουμε να κάνουμε συμμαχία που θα ανατρέψει εκείνους που διοικούν τη χώρα μέσω e-mail», προσέθεσε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Πάνος Καμμένος ΑΝΕΛ συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ