Διασκεδαστές σε παιδική κατασκήνωση παρωδούσαν εκτελέσεις της ISIS [εικόνα] - iefimerida.gr

Διασκεδαστές σε παιδική κατασκήνωση παρωδούσαν εκτελέσεις της ISIS [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η δημοσίευση φωτογραφιών με τέσσερις διασκεδαστές σε παιδική κατασκήνωση στη Γαλλία, οι οποίοι αναπαριστούσαν εκτελέσεις της ISIS και φωτογραφίζονταν σε ανάλογες σκηνές.

Οι ανιματέρ από το καταφύγιο στο νησί Groix, στα ανοικτά της νότιας Βρετάνης, τράβηξαν 18 φωτογραφίες παρωδώντας εκτελέσεις παρόμοιες με εκείνες που εφαρμόζει η τρομοκρατική οργάνωση.

Δεν είναι σαφές κατά πόσον η αναπαράσταση έγινε μπροστά στα παιδιά που φιλοξενεί η κατασκήνωση -ηλικίας από 8 έως 12 ετών.

Μία εικόνα δείχνει έναν από τους άνδρες γονατιστό στο πάτωμα, να έχει καλυμμένο το κεφάλι του και να κρατάει εφημερίδα, ενώ οι άλλοι τρεις γύρω του τον σημαδεύουν με όπλα και μαχαίρια.

Η δήμαρχος της πόλης Νικόλ Γκετά, βρήκε τις εικόνες σε ένα USB, ενώ προετοίμαζε μια παρουσίαση για τις καλοκαιρινές διακοπές στην περιοχή.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία σχετικά με τις εικόνες και οι τέσσερις άνδρες βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

«Προετοιμάζαμε μία έκθεση με εικόνες από την καλοκαιρινή κατασκήνωση που οργανώνεται στην πόλη τον Αύγουστο» ανέφερε η Γκέτα στην Le Parisien.

«Μας έδωσαν το USB με αυτές τις εικόνες στις οποίες προσομοιώνουν πράξεις βασανισμού και βαρβαρότητας. Υπάρχουν 18 φωτογραφίες και σε μία από αυτές φαίνεται ένα παιδί στη γωνία, να κάθεται στο έδαφος, με τρομαγμένο βλέμμα.»

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την καλοκαιρινή κατασκήνωση που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 21 Αυγούστου και φιλοξένησε 45 παιδιά.

Διασκεδαστές σε παιδική κατασκήνωση παρωδούσαν εκτελέσεις της ISIS [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ