Φουλ αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη - iefimerida.gr

Φουλ αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντός συνόρων για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση αφού η ΕΠΟ διατήρησε την απόφαση της για αναβολή μέχρι νεωτέρας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα αλλά και τις χαμηλότερες κατηγορίες, ωστόσο στην Ευρώπη η δράση συνεχίζεται κανονικά.

Στην Αγγλία το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19:30 είναι αυτό που ξεχωρίζει ενώ στην Ιταλία αύριο, το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο λόγω του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τη Μάλαγα ενώ η Μπεσίκτας κόντρα στην οποία δίνει κρίσιμο αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης, υποδέχεται την Κασίμπασα όπου θα έχει λογικά εύκολο έργο.

Στη Γερμανία η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ εντός έδρας ενώ σημαντικό ματς διεξάγεται και στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται την Μπορντό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ