Απαγωγή βορειο-κορεάτη φοιτητή στο Παρίσι -Οι αρχές υποπτεύονται τον Κιμ Γιόνγκ Ουν - iefimerida.gr

Απαγωγή βορειο-κορεάτη φοιτητή στο Παρίσι -Οι αρχές υποπτεύονται τον Κιμ Γιόνγκ Ουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πού είναι ο «Χαν»; Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ένας φοιτητής της Βόρειας Κορέας στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Παρισιού απήχθη από αγνώστους. Ηταν γιός του θείου του Κιμ Γιόνγκ Ουν που είχε τουφεκιστεί δημόσια από τον δικτάτορα.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonlap της Νότιας Κορέας, όλη η οικογένεια και οι γνωστοί του θείου του δικτάτορα που είχε δολοφονηθεί υπέστησαν διώξεις ή σκοτώθηκαν. Πιθανόν και η απαγωγή του γιού του «Χαν» εγγράφεται στις ίδιες διώξεις, γράφει η εφημερίδα Le Monde.
Ο φοιτητής απήχθη στις αρχές του μήνα από ασιάτες. Τον οδήγησαν στο αεροδρόμιο και πιθανότατα τον έστειλαν στη Βόρεια Κορέα, αναφέρει η Le Monde. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής κατόρθωσε να ξεφύγει, αλλά είναι άγνωστο αν τον έπιασαν ή αν κρύβεται. Παραμένει άγνωστο αν κατέφυγε στις γαλλικές αρχές ή σε νοτιο-κορεάτες διπλωμάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόρεια Κορέα Κιμ Γιονγκ Ουν απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ