«Ναι» στις ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης στα πανεπιστήμια λέει ο Παπαμιμίκος - iefimerida.gr

«Ναι» στις ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης στα πανεπιστήμια λέει ο Παπαμιμίκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνάντηση που είχε με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος παρουσίασε τις προτάσεις του για τη φύλαξη των πανεπιστημίων.

Ο κ. Παπαμιμίκος καθόρισε τα τέσσερα βασικά σημεία που αποτελούν την πρότασή του για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια. Προτείνει τη φύλαξη των ΑΕΙ από ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας, τον ορισμό ενός συνδέσμου από την Αστυνομία σε κάθε ίδρυμα, την είσοδο στα κτίρια μόνο με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας όταν δεν γίνονται μαθήματα και, τέλος, τη δημιουργία γραμμής επικοινωνίας για καταστάσεις εκτάκτου κίνδυνου.

«Αυτοί που πρέπει να ανησυχούν είναι αυτοί που έβλεπαν τα πανεπιστήμια ως χώρο επαναστατικής γυμναστικής. Εμείς θέλουμε τα πανεπιστήμια πεδίο γνώσης και αριστείας και είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο ώστε τα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα να ανθίσουν ξανά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Παπαμιμίκος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ