Πρόστιμο στον Αλαφούζο για σχόλιο στοTwitter - iefimerida.gr

Πρόστιμο στον Αλαφούζο για σχόλιο στοTwitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα σχόλια του Γιάννη Αλαφούζου στο Twitter προς τον Ηλία Σπάθα, πριν από τη διαιτησία του στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ στον μεγαλομέτοχο των «πρασίνων» και 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα ζητά και την ανάκληση των σχολίων.

Αναλυτικά η απόφαση

«Δέχεται ότι οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ο Ιωάννης Αλαφούζος, ως πρόεδρος της ΠΑΕ, τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει:

Α) Στην πρώτη εγκαλουμένη (ΠΑΕ):

α) Χρηματική ποινή: δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

β) Την υποχρέωση ανάκλησης των γενομένων από τον δεύτερο εγκαλούμενο δυσμενών κρίσεων, δημοσιευομένης (της ανάκλησης) στο ίδιο μέσο που αναρτήθηκαν οι δυσμενείς κρίσεις εντός είκοσι (20) ημερών.

Β) Στον δεύτερο εγκαλούμενο:

α) Χρηματική ποινή: τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

β) Την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων (σχολίων) στο ίδιο μέσο που αυτές δημοσιεύθηκαν εντός είκοσι (20) ημερών (σχόλια στα social media στις 28/10)
».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ