Θέλει Καραγκούνη και ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Θέλει Καραγκούνη και ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου να τοποθετηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, φαίνεται ότι αρχίζει να βρίσκει σύμφωνους αρκετούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τελευταίος που συμφώνησε ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ χαρακτήρισε τον Καραγκούνη «καθαρό και έντιμο παιδί» με την τοποθέτησή του να μην έρχεται τυχαία αφού όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ είχε υπάρξει μια επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την επιλογή.

Σειρά λοιπόν πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικροτεί τη συγκεκριμένη επιλογή όχι γιατί ο Καραγκούνης έχει υπηρετήσει το «τριφύλλι» αλλά γιατί βλέπουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που έχει τιμήσει όσο λίγοι το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται θετικοί στο να αναλάβει τα ηνία της ΕΠΟ ο «τυπάρας» και όχι «άνθρωποι που το έχουν φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα», όπως χαρακτηριστικά ανφέρουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ