Μπακογιάννη: Να γίνει τώρα το ραντεβού Σαμαρά-Τσίπρα - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Να γίνει τώρα το ραντεβού Σαμαρά-Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nα γίνει άμεσα συνάντηση ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη, προτρέποντας τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες με την Τρόικα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», η βουλευτής της ΝΔ έφερε και το παράδειγμα της συνάντησης Μητσοτάκη-Παπανδρέου: «Δεν μπορεί να ήταν λιγότερες οι διαφορές Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Μητσοτάκη απ' ό,τι είναι οι διαφορές που χωρίζουν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Και όμως, οι Παπανδρέου και Μητσοτάκης κατάφεραν και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι». Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι θα τα βρουν.

«Δεν ήταν λιγότερες οι διαφορές Παπανδρέου - Μητσοτάκη...»

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τις αντιρρήσεις της για τον τρόπο που γίνονται οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα: «Πρέπει επιτέλους να βάλουμε και εμείς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τις δικές μας προτεραιότητες και όχι να ακολουθούμε μόνον ό,τι μας λέει η Τρόικα. Εχει πολλαπλή σημασία αυτό που λέω», είπε.

Τι είπε για Πρόεδρο

Εκανε και εκτιμήσεις για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν σχεδόν σίγουρη ότι περί τους 170 και πλέον βουλευτές θα μπορούσαν να ψηφίσουν Πρόεδρο από την παρούσα Βουλή, τώρα αυτό που λέει είναι ότι «όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας, τόσο απομακρύνεται η υπόθεση εκλογής Προέδρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ