Αδιόρθωτος ο Ολάντ: Τα βρήκε με την Ζουλί Γκαγιέ και την προσκάλεσε στα Ηλύσια Πεδία [εικόνα] - iefimerida.gr

Αδιόρθωτος ο Ολάντ: Τα βρήκε με την Ζουλί Γκαγιέ και την προσκάλεσε στα Ηλύσια Πεδία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως ο Φρανσουά Ολάντ, εκτός από την πίεση που δέχεται από την Άνγκελα Μέρκελ να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και την έλλειψη πίστης που αντιμετωπίζει από τον γαλλικό λαό, έχει και άλλα θέματα να διευθετήσει. Το εξής ένα: τη Ζουλί Γκαγιέ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του γαλλικού περιοδικού Voici δείχνουν τον Γάλλο Πρόεδρο να κάθεται σε ένα τραπέζι, χαλαρός και άνετος, με την ηθοποιό. Μόνο που το συγκεκριμένο τραπέζι δεν είναι σε κάποιο φημισμένο καφέ των Παρισίων, αλλά στα Ηλύσια Πεδία. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Οκτώβριο και δείχνουν το ζευγάρι να κάθεται σε μια ιδιωτική βεράντα του Μεγάρου και να μιλάει.

Αδιόρθωτος ο Ολάντ: Τα βρήκε με την Ζουλί Γκαγιέ και την προσκάλεσε στα Ηλύσια Πεδία [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρει η εκδότρια του περιοδικού Marion Alembert, η Γκαγιέ (ή, αλλιώς, η πέτρα του σκανδάλου) περνάει το τελευταίο διάστημα αρκετά από τα Σαββατοκύριακά της μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο και πλέον μπορεί ανέτως να αναγορευτεί σε «ημιεπίσημη Πρώτη Κυρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ