Μελάς: Υπάρχουν 4 με 5 βουλευτές των ΑΝΕΛ που συμφωνούν μαζί μου - iefimerida.gr

Μελάς: Υπάρχουν 4 με 5 βουλευτές των ΑΝΕΛ που συμφωνούν μαζί μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη που είχε διατυπώσει μιλώντας προ δύο ημερών στο iefimerida.gr, επανέλαβε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, ότι δηλαδή θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, χωρίς να φοβάται τη διαγραφή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως την ίδια με εκείνον άποψη συμμερίζονται και τέσσερις με πέντε βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε: «Εγώ λειτούργησα για το καλό του ελληνικού λαού. Θέλω να μελετήσω την όλη κατάσταση. Εάν το καλύτερο είναι να ψηφιστεί πρόεδρος και να μην πάμε σε εκλογές ή να μην ψηφιστεί και να πάμε σε εκλογές» και αναρωτήθηκε: «Εγώ το μνημόνιο το καταψήφισα. Ποιος μου εγγυάται σήμερα ότι η πορεία του ελληνικού λαού θα είναι καλύτερη με τη σημερινή κυβέρνηση από ό,τι με μια άλλη;».

Στη συνέχεια, ο κ. Μελάς πρόσθεσε ότι με την άποψη του ίδιου που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, μέχρι να μελετήσει την κατάσταση, συμπαρατάσσονται και άλλοι τέσσερις με πέντε βουλευτές του κόμματός του, με τους οποίους έχει κάνει τη σχετική συζήτηση.

Τέλος, σε ερώτηση για το κατά πόσο τέτοιες κινήσεις από τον ίδιο μοιάζουν να ρίχνουν γέφυρες προς τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μελάς απάντησε: «Οι αρχές και η αξίες της ΝΔ είναι μέσα μου, όμως άλλο οι αρχές και οι αξίες και άλλο η μνημονιακή πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ