Απίστευτη ομιλία μητροπολίτη: «Είμαι Αρης, γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Δεν είμαι γεροντοκόρη» [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη ομιλία μητροπολίτη: «Είμαι Αρης, γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Δεν είμαι γεροντοκόρη» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα συζήτησης στα social media έχει γίνει η φοβερή ομιλία του Μητροπολίτη Γρεβενών, ο οποίος, μιλώντας σε παιδιά γυμνασίου, αποκάλυψε την προτίμησή του σε ομάδα και... επιχειρηματολόγησε για αυτό.«Γεννήθηκα Αύγουστο, είμαι Λέων και… είμαι Αρειανός. Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Επειδή φοράω μαύρα; Δεν είμαι γεροντοκόρη, ούτε χαμουτζής! Είμαι με τον Θεό του Πολέμου» ήταν τα απίστευτα λόγια του Μητροπολίτη ο οποίος πρόσθεσε «Κάναμε μια βόλτα και τι έγινε; Θα επιστρέψουμε σύντομα… Πάλι με χρόνια και καιρούς…»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε: «Ήρθα να επικοινωνήσω με τα δικά μου παιδιά, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να με νοιώθετε δικό σας. Πολύ σας πάω έτσι όπως είστε και σας αγαπάω. Η μαγκιά είναι να είστε ο εαυτός σας. Χαρείτε τη ζωή σας σωστά, με αξίες και αρχές…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βίντεο thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ