Η 67χρονη «μαύρη χήρα» από την Ιαπωνία που δηλητηρίασε 7 συντρόφους της [βίντεο] - iefimerida.gr

Η 67χρονη «μαύρη χήρα» από την Ιαπωνία που δηλητηρίασε 7 συντρόφους της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά σύντροφοι της «έφυγαν». Ωστόσο, τελικά συνελήφθη η 67χρονη «μαύρη χήρα» στην Ιαπωνία που δηλητηρίασε τους συντρόφους της ζωής της με στόχο να εισπράττει αποζημιώσεις.

Η Κισάκο Κακέχι συνελήφθη για τη δολοφονία του τελευταίου συζύγου της με κυάνιο αλλά αποδείχθηκε ότι αυτή ήταν η πάγια τακτική της... Μάλιστα, μέσα σε δύο δεκαετίες έχει εισπράξει περίπου 800 εκατομμύρια γεν, δηλαδή 4.8 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 75χρονος τελευταίος σύζυγος της «μαύρης χήρας» πέθανε ξαφνικά, λίγες εβδομάδες μετά το γάμο τους. Η νεκροψία έδειξε ίχνη κυανίου στο αίμα του.

Η δράση της Κακέχι φαίνεται πως άρχισε το 1994, όταν πέθανε ο πρώτος της άντρας σε ηλικία 54 ετών. Η Κακέχι αρνείται τις κατηγορίες – και δήλωσε: «Αν νομίζουν ότι τον σκότωσα, καλύτερα να ξεριζώσω τη γλώσσα μου και να πεθάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ