Συνάντηση Βενιζέλου-Τσίπρα στς αρχές Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Συνάντηση Βενιζέλου-Τσίπρα στς αρχές Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις αρχές Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εθνικά θέματα.

Μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν χθες, οι πηγές του ΠΑΣΟΚ σχολίαζαν ότι «ούτως ή άλλως, ο κ. Βενιζέλος ακόμα περιμένει από τον κ. Τσίπρα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση που του είχε απευθύνει και είχε αποδεχτεί, την ημέρα εορτασμού της επετείου της Δημοκρατίας στη Βουλή, προκειμένου να συναντηθούν για να τον ενημερώσει για τα εθνικά θέματα».

Μετά τις διαρροές από τη Χαριλάου Τρικούπη, και όπως πληροφορείται το iefimerida.gr ο Νίκος Παππάς ήταν αυτός που επικοινώνησε με το υπουργείο Εξωτερικών, δηλώνοντας «ανοιχτός» στο να γίνει ενημέρωση στον κ. Τσίπρα.

Από το υπουργείο Εξωτερικών αποδέχτηκαν το αίτημα και το ραντεβού θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου οπότε ο κύριος Βενιζέλος θα έχει επιστρέψει από την Τουρκία όπου θα βρεθεί την επόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευάγγελος Βενιζέλος Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ