Απολαυστική Τσαβαλιά: Ετσι ξεμάλλιασα θαυμάστρια του Σεφερλή -Την έπιασα από τις αφέλειες και... - iefimerida.gr

Απολαυστική Τσαβαλιά: Ετσι ξεμάλλιασα θαυμάστρια του Σεφερλή -Την έπιασα από τις αφέλειες και...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστική ήταν η περιγραφή της Ελενας Τσαβαλιά για το πώς είχε ξεμαλλιάσει θαυμάστρια του άνδρα της.

Το περιστατικό είχε αποκαλύψει πριν από ημέρες στην εκπομπή του ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής, χωρίς να αναφερθεί, όμως, σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ομως, η ίδια η Ελενα Τσαβαλιά επανήλθε στο θέμα και περιέγραψε καρέ καρέ το περιστατικό.

«Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν με αγνοούν και όταν δεν με σέβονται»

Η διήγησή της απολαυστική: «Εχω δηλώσει ότι δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά με ενοχλεί αφάνταστα όταν με αγνοούν και όταν δεν με σέβονται. Ηταν μια θαυμάστρια του Μάρκου η οποία είχε πέσει πάνω του και του έλεγε "Θα μου υπογράψεις το χέρι;". Αυτός, εν τω μεταξύ, είναι και ντροπαλός... Καθόμασταν απέναντι στο τραπέζι, εγώ με την κοιλιά τούρλα. Δίπλα του καθόταν ένας κολλητός του φίλος και της λέει: "Να σου πω, κοπελιά. Αυτή που βλέπεις απέναντι είναι η γυναίκα του". Εκείνη σαν να της είπε ότι είναι η αδερφή του και δεν τη νοιάζει καθόλου. Συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο εκείνη! Είχε... αφέλειες! Και όπως είναι από πάνω του σκυμμένη τη βουτάω από τις αφέλειες και της βάζω το κεφάλι στο τραπέζι. Και της λέω "εμένα θα με σέβεσαι". Και έφυγε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ