Θέλουν Καραγκούνη για πρόεδρο της ΕΠΟ - iefimerida.gr

Θέλουν Καραγκούνη για πρόεδρο της ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του ονόματος του Γιώργου Καραγκούνη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, απαντώντας στις καταγγελίες προς το πρόσωπό του για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο κ.Μελισσανίδης φέρεται να έχει συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και από κοινού να έχουν αποφασίσει να στηρίξουν τον Γιώργο Καραγκούνη για πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Είναι ένα έντιμο και καθαρό παιδί».

Τόσο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ όσο και ο «Τίγρης» αποφάσισαν να κινηθούν απο κοινού σ'αυτή την υπόθεση και θεωρούν ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον «τυπάρα» για τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε ακόμη και το όνομα του Ζήση Βρύζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Γιώργος Καραγκούνης ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ