Η ώρα των προσφορών για τα 7 ακίνητα της Πλάκας - iefimerida.gr

Η ώρα των προσφορών για τα 7 ακίνητα της Πλάκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές για τα 7 ακίνητα της Πλάκας πρόκειται να υποβάλλουν σήμερα οι συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ. Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι επενδυτές θα καταθέσουν τις προτάσεις τους στο e-publicrealestate.gr.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη φάση του διαγωνισμού είχαν κατατεθεί συνολικά 27 προσφορές - οι μνηστήρες είναι λιγότεροι αφού κάποιοι κατέθεσαν πέραν της μίας προσφοράς- για τα ακίνητα επί των οδών:

  • Θρασύλου 24 & Θέσπιδος & Επιμενίδου,
  • Θέσπιδος 24,
  • Ραγκαβά 3-5,
  • Θέσπιδος 16, Ραγκαβά 7,
  • Τριπόδων 32 & Ραγκαβά,
  • Θέσπιδος 8 & Ραγκαβά 6.

Παράταση αντίθετα είχε δοθεί για πέντε ακίνητα που ανήκουν στο ίδιο πακέτο, επί των οδών Θέσπιδος 20, Θέσπιδος 17, Πρυτανείου 13, Πρυτανείου 9-9Α και Στράτωνος 15-25.

Πως γίνεται η δημοπρασία

Η μεθοδολογία των ηλεκτρονικών δημοπρασιών του ΤΑΙΠΕΔ προβλέπει ότι λαμβάνεται κατ' αρχήν υπόψη η υψηλότερη έγκυρη προσφορά σε συνδυασμό με την ανεξάρτητη αποτίμηση. Στη συνεχεία καλείται ο ενδιαφερόμενος που κατέθεσε χαμηλότερη προσφορά να υποβάλει προσφορά υψηλότερη του πρώτου, με στόχο να επιτευχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τίμημα.

Το μοντέλο αυτό εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην τελευταία e-δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ, που αφορούσε μεταξύ άλλων κτίρια στην Αθήνα (Μητροπόλεως 9, Ευαγγελιστρίας 9), στο Μοσχάτο Αττικής (Φλωρίνης 18), στη Θεσσαλονίκη (Θεοφίλου 13), κ.λπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΙΠΕΔ ακίνητα επενδυτές δημοπρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ