Αρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο Σιμιτζόγλου -Απαντά σήμερα ο Μελισσανίδης - iefimerida.gr

Αρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο Σιμιτζόγλου -Απαντά σήμερα ο Μελισσανίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ζητήσει τις επόμενες ημέρες ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά τις καταθέσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Σαρρή, την ώρα που ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος φέρεται να «φωτογράφισε» συγκεκριμένους ανθρώπους για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του.

Στην κατάθεσή του χθες ο κ. Μαρινάκης είπε όλα όσα είχε αναφέρει και στην προ ημερών συνεδρίαση της Super League, κατονομάζοντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον Ζωγράφο, γεγονός που από μόνο του «αναγκάζει» τον κ. Σιμιτζόγλου να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε αναφέρει πως ο κ. Μελισσανίδης είχε καλέσει από τηλέφωνο της εταιρείας του τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, απειλώντας τον.

Στην ίδια γραμμή ήταν και η κατάθεση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζωγράφος, αφού κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων, φέρεται να «φωτογράφισε» το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση που δέχθηκε.

Και όλα αυτά ενώ σήμερα στις 12:00 ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, προκειμένου -όπως διαρρέει- να μιλήσει για όλους και για όλα όσα τον κατηγορούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ