Η Πάλτροου κατέρρευσε & καπνίζει μανιωδώς - iefimerida.gr

Η Πάλτροου κατέρρευσε & καπνίζει μανιωδώς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Gwyneth Paltrow είναι γνωστή ως η... health freak του Hollywood. Προσέχει τη διατροφή της, δεν πίνει αλκοόλ και φυσικά φροντίζει να γυμνάζεται εντατικά.

Τον τελευταίο καιρό όμως η Gwyneth έχει αλλάξει ριζικά. Γνωστοί και φίλοι δε μπορούν να πιστέψουν τις νέες συνήθειες της διάσημης πετυχημένης ηθοποιού.

Η ξανθιά star έχει αρχίσει να καπνίζει σα φουγάρο και να... πίνει! Αιτία; Μα φυσικά η σχέση του πρώην συζύγου της Chris Martin με τη νεότερή του Jennifer Lawrence. Το νέο hot ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγες εβδομάδες αλλά (δυστυχώς για την Paltrow) η επανασύνδεσή τους ήρθε γρήγορα.

Η Gwyneth λέγεται πως δε μπορεί να χωνέψει τη σχέση αυτή και το έχει ρίξει στις κακές συνήθειες. Καπνίζει για να ξεσπά τα νεύρα της.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει γίνει ιδιαίτερα πιεστική, καθώς στέλνει σωρηδόν μηνύματα στον Martin. Άτομα του στενού της κύκλου τονίζουν πως τον αγαπά ακόμα και όλη αυτή η ιστορία με τη Lawrence την έχει πονέσει πολύ. Πηγή: queen.gr

Η Πάλτροου κατέρρευσε & καπνίζει μανιωδώς  | iefimerida.gr 0
Η Πάλτροου κατέρρευσε & καπνίζει μανιωδώς  | iefimerida.gr 1
Η Πάλτροου κατέρρευσε & καπνίζει μανιωδώς  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ