Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] - iefimerida.gr

Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι καταγγελίες σε βάρος του Μπιλ Κόσμπι. Στις γυναίκες που έχουν δηλώσει δημόσια ότι βιάστηκαν από το διάσημο ηθοποιό προστέθηκε την Τετάρτη και ένα πρώην σούπερ μόντελ.

Η Τζάνις Ντίκινσον, που έγραψε ιστορία στην πασαρέλα και στις φωτογραφήσεις μόδας τη δεκαετία του '80, κατήγγειλε σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight» ότι και εκείνη έπεσε θύμα του Μπιλ Κόσμπι.

Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη συνέντευξη, η Ντίκινσον υποστήριξε ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε το 1982, μετά από δείπνο τους στη λίμνη Ταχόε. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο Κόσμπι της έριξε στο κρασί της ένα χάπι και λίγο αργότερα εκείνη λιποθύμησε.

Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Το τελευταίο που θυμάμαι είναι ο Μπιλ Κόσμπι που φορούσε μία ρόμπα να τη βγάζει και να ανεβαίνει πάνω μου. Και μετά θυμάμαι πολύ πόνο», είπε το πρώην σούπερ μόντελ, που εδώ και χρόνια μετέχει σε εκπομπές στην αμερικανική τηλεόραση. «Το επόμενο πρωί, ξύπνησα και δεν φορούσα τις πιτζάμες μου. Θυμάμαι ότι πριν λιποθυμήσω σκέφτηκα ότι δέχθηκα σεξουαλική επίθεση», πρόσθεσε.

Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι καταγγελίες από γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύμα βιασμού από τον Κόσμπι δεν είναι νέες. Ξεκίνησαν το 2005, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με περισσότερες να δηλώνουν δημόσια ότι ο ηθοποιός επιτέθηκε και σε εκείνες.

Η Ντίκινσον, που αυτοαποκαλείται το πρώτο σούπερ μόντελ στον κόσμο, έκανε μεγάλη καριέρα στις δεκαετίες του '70 και του '80. «Εγραψε» χιλιόμετρα στην πασαρέλα και μετείχε σε αμέτρητες φωτογραφήσεις, Επειτα από συμμετοχή σε τέσσερις κύκλους της εκπομπής «America's Next Top Model», άνοιξε το δικό της πρακτορείο μοντέλων.

Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σύμφωνα με την ίδια, αν και δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά για το θέμα, ούτε το κατήγγειλε στην αστυνομία, ήθελε να το συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησαν το 2002, αλλά οι δικηγόροι του Κόσμπι την ανάγκασαν να μην το κάνει.

Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Σούπερ μόντελ καταγγέλλει: Ο Μπιλ Κόσμπι με νάρκωσε και με βίασε [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ