Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Η τρελάρα, νέα περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης [εικόνες] - iefimerida.gr

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Η τρελάρα, νέα περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μορφή pop art. Μαλλιά μπανάνα στο πλάι, άλλοτε κόκκινα άλλοτε χρώμα τζίτζερ, η Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά έφερε στο κοσμικό ρεπορτάζ μια εγγλέζικη και ακομπλεξάριστη φρεσκάδα.

Γεννήθηκε πριν 42 χρόνια στην Αθήνα, έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 20 χρόνων και όποτε ακούει το «Καλοκαίριασμα στη Νικαριά» τον θυμάται. Και τον θυμάται περισσότερο τον Δεκαπενταύγουστο.
Αγάπησε την Αγγλία μέσα από τις ταινίες του James Ivory και το pin up style μέσα από τις φιγούρες της Dita Von Teese και της Betty Page. Ερωτεύτηκε πολλές φορές στη ζωή της, αλλά μία φορά παντρεύτηκε. Έναν άντρα μικρότερό της και μάλιστα Βρετανό. Πήγε να ζήσει στο Λονδίνο δύο φορές. Μία φορά ως σύζυγος και άλλη μία ως ελεύθερη γυναίκα, που ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της και να δουλέψει στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.
Το νέο κορίτσι της τηλεόρασης εργάζεται στο σόου Σεργουλόπουλου-Μπακοδήμου (ΦΜ Live), έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και όχι άδικα.

Μιλώντας πρόσφατα στην Τατιάνα Στεφανίδου η Αντιγόνη αποκάλυψε ότι είναι 42 χρονών. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς βλέποντάς το κορίτσι με τα χίλια πρόσωπα και τα καταπράσινα μάτια!

Ακόμα, μίλησε για τον σύζυγό της.
«Με τον σύζυγο μου γνωριστήκαμε στο ίντερνετ. Ήρθε από το Λονδίνο στην Ελλάδα για να με γνωρίσει”, ανάφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται σε διάσταση αλλά έχουν “ξεχάσει” να πάρουν διαζύγιο γιατί κανείς τους δεν σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα.

Ο χωρισμός τους ήρθε γιατί κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να αντέξει την πραγματικότητα της χώρας του άλλου. Παρόλα αυτά η δημοσιογράφος θεωρεί την Αγγλία δεύτερη χώρα της αφού έζησε εκεί πολλά χρόνια.

Η Αντιγόνη έχει καταφέρει να πάρει συνεντεύξεις από μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής αλλά όταν χρειάστηκε δε είχε κανένα πρόβλημα να δουλέψει και ως καθαρίστρια. Χρειάστηκε να περάσει δύσκολα στο Λονδίνο για να επιβιώσει αλλά τα κατάφερε...
Έχει περάσει από το ραδιόφωνο, έχει γράψει για περιοδικά, έχει γράψει για sites και τώρα βρίσκεται μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό του Star και όσο και αν κάποτε φοβόταν την κάμερα, τώρα δηλώνει ότι το απολαμβάνει.
Και επίσης έχει βαθιά επίγνωση των media.
Η Αντιγόνη ήταν και η πρώτη στην Ελλάδα που πήρε συνέντευξη από τη Lady Gaga. “Με πήρε εκείνη τηλέφωνο και με χαιρέτησε στα ελληνικά. Μιλούσαμε λες και ήμασταν φίλες. Ακουγόταν σαν ένα κοριτσάκι, καθόλου θεατράλε όπως είναι σήμερα”.
Το ατού της Αντιγόνης Πάντα Χαρβά είναι τα περίεργα ρεπορτάζ. «Δεν είμαι πολιτικός ή κοινωνικός ρεπόρτερ. Μακάρι να το είχα, αλλά δεν το κατέχω. Με τραβάει πολύ να ανακαλύπτω τις κρυφές πτυχές των ανθρώπων. Αν νιώσω ότι κάποιος άνθρωπος έχει πράγματα πίσω του, τα οποία είτε τα θεωρεί ταμπού, είτε ο ίδιος ψυχολογικά δεν είναι έτοιμος να τα φανερώσει, θέλω να μάθω γι αυτά και να τα βγάλω» δηλώνει. Από τα πιο ενδιαφέροντα ρεπορτάζ που θα δεις να υπογράφει είναι αυτά για την BDSM κοινότητα της Ελλάδας και τα sites γνωριμιών.
Παραδέχεται ότι τα πολλά κιλά της είναι πρόβλημα. «Φυσικά και έχω περάσει από στάδια μη αποδοχής με το σώμα μου. Δείξε μου έναν άνθρωπο που έχει παραπάνω κιλά, ο οποίος θα σου πει ότι ποτέ του δεν αισθάνθηκε περίεργα. Δεν υπάρχει. Θα σου πει ψέμματα».

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Η τρελάρα, νέα περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Η τρελάρα, νέα περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Η τρελάρα, νέα περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά: Η τρελάρα, νέα περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ