Αρνείται την βράβευση του ο Μπάγεβιτς από τον Κούγια [εικόνα] - iefimerida.gr

Αρνείται την βράβευση του ο Μπάγεβιτς από τον Κούγια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα όσα έχουν προηγηθεί μεταξύ της ΑΕΚ και της Παναχαϊκής και κυρίως τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια, η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισαν να αρνηθούν την βράβευση του τελευταίου στο πλαίσιο του μεταξύ τους αγώνα.

Με έγγραφο που έστειλε στην πατρινή ομάδα η ΑΕΚ με υπογραφή του διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξη Δέδε, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ανεξάρτητα με το πότε θα διεξαχθεί ο μεταξύ μας αγώνας και μετά τα όσα προηγήθηκαν με τις ενέργειες και δηλώσεις του κ. Κούγια σε βάρος της ΑΕΚ, τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο κ. Μπάγεβιτς προσωπικά δεν επιθυμούν και δεν θα αποδεχτούν τυχόν βράβευσή του».

Στην ανακοίνωση της, η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής δεν φέρει καμία ευθύνη. Ωστόσο, είναι σαφές πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανεχθεί από κανέναν περίεργα παιχνιδάκια. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Πατρινοί συνέχισαν αναφέροντας στην ιστοσελίδα τους. «Μετά από αυτό το έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΚ αντιλαμβάνεστε τόσο το επίπεδο και την φιλοσοφία αυτών που την διοικούν όσο και το ποιος δυναμιτίζει το κλίμα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τιμήσει τον κ. Bajevic σε ειδική τελετή την περίοδο των εορτών».

Το έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αρνείται την βράβευση του ο Μπάγεβιτς από τον Κούγια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαγεβιτς Παναχαϊκή αεκ Κούγιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ