Παπαμιμίκος εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει καμία λογική η συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα - iefimerida.gr

Παπαμιμίκος εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει καμία λογική η συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ» ο κ. Παπαμιμίκος σχολιάζει τις δηλώσεις εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Ο γραμματέας της ΝΔ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συνάντηση που θα αφορούσε τα θέματα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και της συνταγματικής αναθεώρησης.

«Βλέπουμε κορυφαίους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Παππάς, να λένε ότι ο κ. Τσίπρας θα συναντήσει τον κ. Σαμαρά για να του ζητήσει την παραίτησή του. Δεν έχει καμία λογική η συνεννόηση και η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν πρόκειται να συναντηθούμε και να συνεννοηθούμε με ανθρώπους που στήνουν τον διχασμό και όλα αυτά είναι προφάσεις», απάντησε ο κ. Παπαμιμίκος.

Τέλος, επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πάντα υπέρ της εθνική συνεννόηση και υπογράμμισε ότι :«Βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα να θέλει τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ουσιαστικά για να ορίσει πότε θα γίνουν εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ