Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο χρεώνει παραπάνω τους πελάτες βρετανικό ξενοδοχείο - iefimerida.gr

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο χρεώνει παραπάνω τους πελάτες βρετανικό ξενοδοχείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τομ Τζέϊκινσον και την γυναίκα του όταν έλαβαν την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού τους.

Το ξενοδοχείο Μπρόντγουεϊ στο Μπλάκπουλ τους είχε χρεώσει 100 λίρες παραπάνω γιατί έγραψαν μια αρνητική κριτική στην διάσημη ιστοσελίδα αξιολόγησης τουριστικών υπηρεσιών Trip Advisor. To ζευγάρι είχε περιγράψει το Μπρόντγουεϊ ως « μια σάπια, βρομερή καλύβα». Τώρα προσπαθούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους μέσω ενός οργανισμού προστασίας του καταναλωτή.

Πάντως δεν ήταν οι μόνοι πελάτες που ήταν δυσαρεστημένοι καθώς και μια άλλη κριτική περιγράφει το ξενοδοχείο ως βρώμικο με δωμάτια που δεν καθαρίζονται συχνά. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν απαντούν ούτε στα τηλέφωνα ούτε σε ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά προειδοποίησαν τους επίδοξους πελάτες τους ότι θα τους χρεώνουν επιπλέον σε περίπτωση κακής κριτικής σε οποιοδήποτε ιστότοπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ